Nu stiu animalele cate indura oamenii

Nu stiu animalele cate indura oamenii

Oamenii, aceste singure fiinte de pe planeta cu barbie, au ajuns ele sus, abuzand lantul trofic, spre stupoarea naturii inconjuratoare, dar platesc pentru asta. Si platesc crunt. Nu o sa vorbim despre plata pe care o fac, in fiecare zi, respirand aer poluat sau alte tipuri de compromisuri filosofice, cum ar fi fericirea lui in detrimentul celorlalti. O sa vorbim despre unghii. Da, evolutia cu pantofi are repercusiuni. Iar saga acestora este una care merita multa atentie, se pare. V-am mai vorbit despre ea. Acum revenim cu niste spoturi delicioase, care au aparut anul trecut, dar pe care le-am ratat la momentul respectiv. Nu este un motiv serios, insa, sa le ignoram. Pentru ca nici durerea nu ne ignora pe noi. 

Sunt multedin care puteti alege. Marturii de la o artista, o femeie de afaceri, un antrenor. Exista si o morala a fabulei UnghiiSanatoase.ro: micoza trece, picioarele raman.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded