[Creative Startup] Cum arata educatia ca forma de joaca avansata

[Creative Startup] Cum arata educatia ca forma de joaca avansata

In urma cu niste ani, asistentul universitar Ion Neculai, mutat de la anul 1 la ani mai mari, incepea sa observe cum mintile studientilor de la Arhitectura se inchisteaza in jurul acelorasi modele de gandire, capatate din dieta scolara bazata pe teorie intensiva. In paralel, lucra ca arhitect pentru un dezvoltator imobiliar, iar country managerul de atunci al companiei a venit cu o idee pentru atelierele pentru copii pe care le organiza si el, tot in paralel: activitati de arhitectura "in miniatura". 

De la casuta pe care au conceput-o impreuna atunci a pornit Ikedoo Institute, un proiect de educatie extracurriculara prin construire pentru copii de toate varstele. Dupa 4 ani, fondatorii Ikedoo s-au despartit amiabil, iar Ion a continuat alaturi de Adina Marin, arhitecta si ea, pe directia cursurilor prin 'making' . Asa a aparut in 2015 eematico, simultan cu Nod makerspace, unde isi au si sediul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related