Dacă încerci să renunți la social media

Dacă încerci să renunți la social media

Pentru că este luni și am avut cu toții câteva zile libere ca să ne gândim la viața noastră, vă propunem un scenariu sumbru: cum ar fi să vă încheiați socotelile cu viața imaginată pe internet? Și chiar dacă, din cine știe ce străfulgerări neverosimile de conștiință, ați face cu adevărat asta, ce se întâmplă după? Vă așteaptă cineva după Marea Trecere să vă țină de mână? Ați recunoaște lumea din jur?

Regizorul Matthew Frost, cunoscut pentru scurtmetrajele sale satirice, s-a inspirat în Boomerang, cel mai recent short al lui, din social media. Are și o protagonistă pe măsură Mackenzie Davis ("Blade Runner 2049," "Halt and Catch Fire"), în rolul unui om obișnuit, care se poticnește de o epifanie: lumea este superficială. Decide, într-un moment de unică luciditate, să renunțe la toate conturile ei din social media. Dar nu e chiar ușor.

Frost își descrie shortul ca o comedie anxioasă și recunoaște o legătură cu universul Black Mirror (în care Davis a și jucat, de altfel):

BOOMERANG from Matthew Frost on Vimeo.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related