Faceți cunoștință cu Ellen Musk și Jenny Bezos

Faceți cunoștință cu Ellen Musk și Jenny Bezos

Anul trecut, cei de la Forbes Brazilia și Ogilvy Brazilia introduceau în conversația globală niște femei-hibrizi tulburătoare: Marcia" Zuckerberg, "Billie" Gates and "Carla" Slim, pentru a vorbi de egalitatea de gen și discrepanțele din lumea afacerilor când vine vorba de femei și bărbați. Anul acesta, publicația a revenit cu nume noi și le-a făcut, metaforic, operații de schimbare de sex lui Elon Musk, Jeff Bezos și Larry Page. Reclamele au și câteva cifre, la fel de neplăcute ca photoshopul: doar 7% din start up-urile fondate de femei primesc capital de la investitori, doar 5% primesc granturi guvernamentale și doar 16% din companiile conduse de femei primesc împrumuturi. Lara Page, Ellen Musk și Jenny Bezos au apărut, prin bunăvoința Photoshopului, pentru a vorbi lumii despre probabilități determinate de nedreptăți sociale.

Și making of-ul din 2017:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related