400 de invitați de marcă au anunțat prezența la Balul de La Castel pentru a oferi sprijin copiilor în dificultate

400 de invitați de marcă au anunțat prezența la Balul de La Castel pentru a oferi sprijin copiilor în dificultate

Pe 14 iunie are loc Balul de La Castel, eveniment filantropic de amploare care reunește 400 de invitați de marcă din mediul business, cultural-artistic și medical din Iași, dar nu numai. Ei și-au anunțat prezența la eveniment pentru a oferi sprijin copiilor în dificultate și pentru a contribui la dezvoltarea programelor Fundației Serviciilor Sociale Bethany.

Aflat la cea de-a VII-a ediție, Balul de La Castel este deja un eveniment de tradiție în agenda publică locală și oferă an de an experiențe aparte invitaților săi. Acesta este găzduit de Hotel Restaurant La Castel.

Licitația caritabilă este momentul principal al serii și cuprinde lucrări de artă, creații și accesorii vestimentare, dar și experiențe inedite. Ion Nedelcu, Leontin Păun, Cristina Săvulescu, Teilor, Musette, Mihai Albu sunt doar câteva din numele ale căror lucrări sau creații vor putea fi admirate și licitate în seara evenimentului.

Experiența participanților la Balul de La Castel va fi completă prin momentele artistice pe care organizatorii le pregătesc. Pe scenă vor urca soprana Delia Noble, Soprana oficială a Principatului Monaco, una dintre cele mai apreciate cântărețe de operă din lume și trupa Holograf. Prezentatorii serii sunt Melania Medeleanu și Pavel Bartoș.

„Continuăm să fim aproape an de an copiilor în dificultate datorită partenerilor și invitaților care dau curs inițiativelor noastre. În anul 2017, activitatea Fundației Bethany s-a concretizat în programe, servicii sociale și intervenții de sprijin pentru peste 2 500 de copii vulnerabili din regiunea Moldovei.

Și în acest an ne îndreptăm atenția către copiii și familiile care au nevoie de sprijinul nostru, prin terapie gratuită, burse școlare, consiliere psihologică gratuită sau sprijin material, iar toate aceste lucruri se datorează celor care văd în investiția copiilor o investiție de viitor”, spune Georgiana Vieru, Manager atragere de fonduri la Fundația Bethany și coordonatorul evenimentului Balul de La Castel.

Balul de La Castel s-a bucurat de-a lungul celor șase ani de susținerea unor nume importante din scena artistică românească, precum Felicia Filip, Horia Brenciu & HB Orchestra sau Trupa Vunk. În anul 2017, evenimentul a mobilizat suma de 60.000 de euro pentru programele Fundației Bethany.

Mulțumim partenerilor și sponsorilor care susțin evenimentul în acest an:

Co-organizatori: Hotel Restaurant La Castel, Rodotex și agenția Încotro.
Partener principal: Migdalin
Diamond Event Sponsor: Gemini CAD Systems, Kosarom, CEZ România
Gold Event Sponsor: Mobexpert, Medicover, Delphi Technologies, Arcadia – Spitale și Centre Medicale

Alte companii partenere: Volvo - Official Car, Zepter International, Wise Travel

Parteneri: Andrei Cucu Photography, Bucovina, Casa de Vinuri Cotnari, Coeur de nuit, Cramele Tohani, Creative Bar Events, Cuptorul Moldovencei, Delaco, Festivo Band, Fomică?, Green Spa, Irina Anti Make-up Artist, Mara Handrea Hairdresser, Nashi, Nicu Bostan Photography, Noblesse, Oana Gociman Photography, Photomagic – Photo Agency, Prăjitorul din Oz, Pro Mariaj, Saria, Simba Invest, Tricorp Sound & Lights, Tymbark, V-art Fotograf Iași, Vasea Onel Marcu Films.

Parteneri în cadrul licitației: Augustin Watches, Mihai Albu, Coeur de Nuit, Cristina Săvulescu, Diana Star Cruises, Elysée, Musette, Pavot, Wild Inga, Teilor, Wise Travel, World Class.

Partener media principal: Magic FM

Parteneri media: WINK Public Multimedia, Iași TV Life, Ziarul de Iași, Radio Iași, Ziarul Evenimentul, Radio Hit, Curierul de Iași, Arhipelago, Revista FPM, InSociety, Happy Media, CSRmedia.ro, inoras.ro, IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related