Politician, caut mulțime să mă aplaude ca pe Halep. Exclus veninoși cu ONG-uri

Politician, caut mulțime să mă aplaude ca pe Halep. Exclus veninoși cu ONG-uri

Confesiune publica: ma numar printre cei care, aseara, am vazut minutul ala de huiduilei de vreo 10 ori. Ca-n Fight Club, mereu descopeream detalii noi, nuante nemaivazute ale grimaselor Gabrielei, zambetul acela al Simonei, ingropat in piept, cand realiza ca nu, huiduielile inca nu s-au gatat. In momentul cand au inceput fluieraturile, Firea era realmente socata. Vorba lui Tolontan: ”daca n-ar sta inconjurata numai de un oribil aparat de propaganda, cum n-a existat niciodata in istoria democratica a orasului, Gabi Firea ar sti ca asa li se intampla guvernantilor la orice celebrare sportiva!”.

 

Simo ceruse sa vina in piata, dar deh, acolo s-ar strange sobolanii de care zicea domnul Dragnea, deci nu s-a putut obtine o autorizatie rapida. Asa ca au zis ca o tolereaza pe treptele Arenei Nationale. Insa, surpriza, treptele alea nu pot gazdui 20 de de mii de oameni. Asa ca Primaria, in nesfarsita-i intelegere, a acceptat sa deschida portile stadionului. 

 

Of, eu la ora aia ma aflam, culmea!, la tenis. Nu-mi vine sa cred ca am dat o huiduiala cinstita pe sport. Va ramane in topul regretelor mele din acest an, chiar daca cei 15-20 de mii de oameni de pe Arena Nationala si-au facut bine treaba acolo. Iar de data asta, reactiile au fost mult mai amuzante decat de obicei. Am fost cu totii razbunati, iar razbunarea infloreste creativitatea. 

Recapitularea obisnuita, la care vom mai adauga pe parcursul zilei. Spor la treaba si nu uitati: huoooooo!

 

Tolontan remarca o treaba. Doamnele astea doua seamana precum doua bancnote cu serii consecutive.

 

Remember mitingul!

 

Doua multimi, o singura primarita

 

Doamna Firea a reactionat prompt pe contul dumneai de Facebook. Apoi si-a sters contul cu cu totul. Mesajul este cel de mai jos. E cu venin si Soros.

 

Venin. Venin peste tot.

 

Iubirea nu exista

 

Iar sanatatea mintala, nici atat.

 

Sau pe aeroportul din Bacau:

 

 O rima alba pentru duamna in alb

  

Bine, Gabiiii!

 

Care vrea o copie la cheie?

 

Salutari cordiale! Sezozul de iarba a inceput.

 

Toti ne mai pierdem controlul uneori.

 

 Doamna Gabi si-a suspendat contul de Facebook, dar pe Twitter este inca prezenta. 

 

Ma rog, exagerari, dar le punem si pe astea.

 

Nici Angela Gheorghiu nu e foarte incantata de primarita noastra

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related