Papaya la Parlament. Cine mai vine?

Papaya la Parlament. Cine mai vine?

[UPDATE 2] Si piata de carte primeste liber maine.#Humanitas

 

[UPDATE 1] Si in asigurari avem angajatori intelegatori.

 

Patroane, sefutule, managerule, team-leadere, n-ai uitat ce e maine, nu? Motiunea de cenzura din Parlament, desigur. Prin care echipa din dreapta incearca sa dea jos echipa din stanga, pe motiv ca nu prea isi face treaba cum trebuie. Iar pentru asta, sunteti invitati sa dati liber oamenilor cateva ore de la serviciu. La naiba, toata ziua ar fi si mai bine, sa aiba timp de socializare. Unde? In Parcul Izvor, de pe la pranz. 

Fiecare cu treaba lui, pana la urma, no pressure, dar in industria publicitatii, printre agentiile care isi asuma foarte clar lupta impotriva coruptiei si a administrarii proaste este Papaya Advertising. Care aseara a anuntat pe pagina de Facebook ca miercuri, toata lumea are liber pentru a se duce la Parlament. 

 

Salutam initiativa si suntem curiosi daca mai sunt creativi ai industriei care trag chiulu' de la munca maine, pentru a merge la jobul celalalt, mai part-time, asa, de cetatean preocupat.

Apropo, cei de la Papaya au scos, recent, un spot fara umor si fara jumatati de masura, despre care am scris si noi aici, saptamana trecuta. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related