3 creații Papaya Advertising premiate în Top 3 ADC*RO al lunii Iunie

3 creații Papaya Advertising premiate în Top 3 ADC*RO al lunii Iunie

ADC Romania a ales cele mai bune creatii ale lunii iunie in categoriile de TV, Digital, OOH si Experiential/BTL, dar si lucrarea lunii care vine de la Papaya Advertising pentru Transavia Romania: Daca mai multi ar fi facut lucrurile asa cum trebuie.

 

Lucrarea lunii

La 100 de ani de la Unire, Papaya Advertising se intreaba cum ar fi aratat Romania daca actiunile noastre ar fi fost cele corecte – cu siguranta, altfel. Cu un scenariu care se adapteaza perfect intr-un context social si politic care ridica probleme si cu un mesaj puternic, noul spot proiecteaza valorile brandului printr-un exercitiu de imaginatie semnat de Petru Cuciuc & Robert Soparlache, Art Directors si Valentin Lica, Copywriter.

"Am fost practic obligat sa dau nota cea mai mare acestui spot pentru felul in care a reusit sa capitalizeze o stare de fapt a natiunii. Pentru indrazneala de a face o afirmatie puternica pentru un brand autohton in contextul in care toti intorc privirea. Pentru felul in care a fost realizata aceasta poveste. Pentru ca m-a fǎcut sa-mi spun: Dacǎ mai multe spoturi romanesti ar fi fost facute asa, publicitatea romaneasca ar fi aratat altfel.", Teddy Sandu, Director de Creatie GMP Advertising & membru ADC*RO.

 

TV

Daca mai multi ar fi facut lucrurile asa cum trebuie este campania care se afla pe primul loc in iunie si la sectiunea TV.

Pe a doua pozitie gasim aceiasi creativi de la Papaya cu o campanie pentru savana Unistrat de aceasta data: Constructii pozitive datorita savana Unistrat. Episodul 3 al campaniei vine cu putere de acoperire superioara pentru greseli, fie ele gramaticale sau de alt fel. Echipa care a lucrat pe proiect este formata din de Petru Cuciuc & Robert Soparlache, Art Directors si Valentin Lica, Copywriter.

 

Lucrarea care inchide sectiunea TV si se afla pe locul 3 este tot a agentiei Papaya Advertising. Descopera Drobeta, episodul crododilului, este semnat de aceeasi echipa si insereaza fantasticul in cel mai interesant loc de pe pamant

 

DIGITAL       

Creatia Jazz Communication pentru Autovit.ro ocupa primul loc in categoria Digital cu Vinzi rapid, castigi 10.000 euro, iar pentru a sarbatori corespunzator, angajatii Autovit incep sa danseze de fiecare data cand o masina se vinde. Melodiile le alegeti chiar voi. Echipa Jazz: Mihai Stoica - Art Director & George Bucurescu - Copywriter.

  

Fie tot dans, sporturi extreme sau gaming gasim si pe locul 2 prin McCann Worldgroup Romania & MRM Worldwide Romania si Proud Supporters of Beginners. Campania pentru Taco Bell sustine incepatorii in orice activitate si ii premiaza cu orice tip de echipament le este necesar. Perioada de inscrieri a luat sfarsit, dar clipurile video ale participantilor sunt inca disponibile pe platforma lor.

Echipa Proud Supporters of Beginners: Bianca Udrea & Adina Ciocan - MRM Worldwide Romania, Mihai Constantinescu - McCann Worldgroup Romania (Art Directors) si Iulia Boloca - MRM Worldwide Romania, Paula Ionescu - McCann Worldgroup Romania (Copywriters).

 

OOH

Iunie aduce o singura mentiune in categoria de OOH care merge catre FCB Bucharest, agentia care a semnat si ideea lunii mai - Be Their First Spectator este un proiect pentru baby monitor-ul Philips Avent la care au lucrat Emanuel Borcescu (Head of Art & Art Director) si Razvan Ghilencea (Copywriter).

 

EXPERIENTIAL / BTL

Categoria gazduieste o singura mentiune: Bicicleta Beata, un proiect Mercury360 pentru Politia Romana, care porneste de la un insight simplu: dupa ce ai baut ai impresia ca poti da o tura, insa povestea se schimba atunci cand te urci in sa.

  

Cu un mecanism de directie modificat, Bicicleta Beata pare controlabila insa da de furca si celor mai experimentati biciclisti care o testeaza. In luna mai, ea a pornit intr-un turneu prin tara pentru a oferi o lectie distractiva despre siguranta pe doua roti, prin contributia creativǎ a Oanei Sandru (Copywriter) si Mircea Vlase (Art Director).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related