Parenting ADS transforma pajistea de la Roaba de Cultura in cel mai mare loc de joaca in aer liber

Parenting ADS transforma pajistea de la Roaba de Cultura in cel mai mare loc de joaca in aer liber

Picnicul in picioarele goale din Parcul Herastrau devine traditie. Aflat la a treia ediție, marele picnic dedicat parintilor si copiilor si-a propus sa transforme pajistea de la Roaba de Cultura in cel mai mare loc de joaca in aer liber si sa adune laolalta peste 2500 de familii din Bucuresti si zonele limitrofe.

Picnicul de anul acesta va avea loc in data de 7 iulie, si înseamnă: ateliere creative și jocuri, muzica, spectacole de teatru, concursuri si multe altele. Toate pregătite cu un singur scop: încurajarea celor mici de a explora lumea din jurul lor și de a le stimula creativitatea și autonomia, dar și a părinților de a-i susține în a descoperi și a experimenta singuri.

Ediția de anul acesta va veni cu o serie de noutăți interesante, printre care și doua zone de entertainment cu activări dedicate atat bebelusilor cat si copiilor +3 ani, si o zona pentru întrega familie, astfel încât experiența să fie una memorabilă pentru fiecare în parte. Ca si in anii precedentii, taticii sunt invitati de seama. Pentru acestia Dan Cruceru, blogger de parenting pe taticool.eu si co-organizator al picnicului alaturi de Social Moms, va pregati o serie de ateriere surpriza.   

 

Cum să-l distrez azi? Unde aș putea să-l duc, astfel încât să râdă, să învețe lucruri noi, dar și să petrecem timp de calitate împreună?  Picnicool este alegerea perfectă pentru o zi de week-end. Sincer, vă spun din experiența de anul trecut, că sutele de prichindei, însoțiți de părinți, s-au distrat pe cinste. Am avut multe ateliere, muzică, voie bună. Iar părinții au putut să se relaxeze și ei, la iarbă verde, pe păturicile puse la dispoziție de organizatori. Și, cum și anul acesta voi fi amfitrionul evenimentul, chiar fac pariu cu voi că va fi bine, bine pentru toată lumea. Pe cuvânt de Taticool! Nu de alta, dar sunt responsabil pentru distracția tăticilor! Primim și mămici, dacă vor să intre în clubul nostru! Doar… fără ele nu se poate! :)” – asa suna promisiunea lui Taticool de anul acesta.

 

Participarea la marele picnic in picioarele goale si la toate atelierele organizate in zonele de entertainment (listate mai jos) va fi gratuita atat pentru copii cat si pentru parinti. Pentru a va deschide apetitul pentru distractie amintim cateva dintre atelierele ce vor fi organizate anul acesta:

  • Atelier de pictura cu piciorusele
  • Atelier de gimnastica pentru bebelusi
  • Atelier de gradinarit
  • Atelier pentru tatici “cool”
  • Teatru pentru copii
  • Atelier de pictura cu manutele
  • Atelier de baloane de sapun
  • Yoga mama-copil
  • Atelier “Salvati pamantul”
  • Atelier de creatie decoupage
  • Yoga pentru intreaga familie

 

Sigura recomandare pentru invitatii mici si mari este sa vina pregatiti de acasa doar cu mancare, set-up-ul de picnic si cu multa voie buna. De restul se vor ocupa organizatorii.

Cateva impresii de anul trecut prin ochii Andreei, mama unei bebeline de nici 6 luni in 2017:

„Picnicul organizat de Social Moms e o ocazie perfecta de a petrece timp de calitate cu familia intr-o dupa amiaza de vara. Diversitatea activitatilor si faptul ca sunt gandite atat pentru copilasi foarte mici, cat si mai mari, pentru mamici, dar si pentru tatici, cred ca e cel mai mare plus al acestui eveniment. Tati s-a inscris la concursurile special organizate, a schimbat scutece si a primit diploma de TatiCool. Eu am dansat cu micuta in fata scenei alaturi de sutele de copilasi, iar cea mica s-a bucurat de atelierele de learn with music, pictura cu picioarele si atelierul de gradinarit care era perfect pentru cei mari, dar bucuria senzoriala a celor mai mici. Recomand tuturor parintilor sa mearga cu copilasii daca vor o portie de distractie si daca pentru cateva ore vor sa uite ce inseamna cuvantul "plictiseala".", spune Andreea.

 

3 concluzii

  1. Daca esti parinte si vrei sa petreci timp de calitate alaturi de copilul tau te invitam sa te inscrii aici https://goo.gl/xJaQnx .
  2. Daca vrei sa te alaturi in calitate de Sponsor mailul tau va fi primit cu bucurie la adresa 
    [email protected]
  3. Daca esti de parere ca ne poti ajuta sa transformam aceasta experienta intr-una si mai placuta, colega noastra Alexis, implicata in organizarea marelui picnic asteapta un semn de la tine pe [email protected].

 

Ne vedem pe 7 iulie la orele 17.00 trecute fix.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related