Setează-ți Out Off Office și mergi la party IAA YP Summer Jam

Setează-ți Out Off Office și mergi la party IAA YP Summer Jam

IAA Young Professionals vă invită la Summer Jam, petrecerea de vară a asociației. Vineri, pe 29 iunie, la Grădina Eden, începând cu ora 20:00, oamenii care activează în industria marcomm-ului sunt invitați să își seteze Out Of Office la email, să nu își facă griji pentru dress code, să își pună pe față cel mai mare zâmbet și să uite de task-uri până luni.

Pe ritmuri de old school hip-hop și funk’n’soul, băieții de la Gotgroove? vor aduce anii 70 înapoi, nu prin glume, ci prin reinterpretări ale unor piese consacrate. Iar pentru o detașare completă, Casa Virtuală ne scoate din realitatea imediată cu video-uri și jocuri din alte lumi. În plus, în pauzele de la povești, glume și râsete, te poți relaxa cu multă ciocolată de la Leonidas. Mai mult decât atât, Tatuin’ vă oferă tatuaje temporare, nontoxice, ca să marcăm noaptea cum se cuvine. So, dacă vrei să aderi la #IAAYPsquad, știi ce ai de făcut! Join aici.

Ca în fiecare vară, le propunem colegilor din marcomm să ni se alăture la deja tradiționala petrecere IAA YP. Vom crea un cadru informal de socializare, cu multe activări destinate să stârnească interacțiunea între tineri profesioniști, dar și cu seniorii invitați la eveniment. Le mulțumim prietenilor YP și partenerilor noștri pentru susținere”, spune Iulia Niculae - Cuciurean, Președinte IAA Young Professionals.

Parteneri

Super summer jam-ul este susținut de IQads.ro, Grădina Eden prin locația pusă la dispoziție, Gotgroove? prin mix-urile special gândite pentru eveniment, Casa virtuală prin stațiile de VR puse la dispoziție, Leonidas, prin gustările dulci oferite și tatuajele Tatuin’.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related