A treia ediție a festivalului Outernational Days, între 19 și 23 septembrie 2018

A treia ediție a festivalului Outernational Days, între 19 și 23 septembrie 2018

A treia ediție a festivalului Outernational Days are loc între 19 și 23 septembrie 2018, în mai multe locații din București: 
★ Control Club 
★ MNAC Bucharest 
★ Anglican Church (Bucharest) 
★ Hermitage. urban spiritual hub.

 

Anul acesta, Outernational Days continuă să celebreze diversitatea și să exploreze teritoriile nuanțate ale muzicii. În contextul contemporan al migrațiilor și schimbărilor geo-politice, cultura și în special muzica este influențată de aceste transformări și mutații constante. De la hibrizi electronici din Orientul Mijlociu (Iran, Egipt și Liban) la muzică de transă din Mongolia sau Indonezia și muzică sacră din Zimbabwe, festivalul investighează muzica nu doar prin concerte live și DJ set-uri, ci și prin workshop-uri, lectures și proiecții de film.

Programul Outernational Days 3 va include trupe și artiști din Egipt, Iran, Zimbabwe, Rusia, Turcia, Liban, Germania, Austria, Polonia, Australia, Elveția, Suedia și România.

 

Parteneri instituționali: MNAC Bucharest, Goethe-Institut Bucuresti, Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest, Pro Helvetia Swiss Art Council, In Context/Slanic Moldova, Anglican Church (Bucharest), Hermitage. urban spiritual hub

Parteneri media: RADIO GUERRILLA, Telekom Electronic Beats, VICE România, Scena9, Revista ARTA, Marks, IQads, FEEDER.ro, Utopia Balcanica

Partener de mobilitate: PONY Car Sharing

Parteneri de ospitalitate: Alt Shift, Lente

Artwork by Megan Dominescu

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related