Acum ai sansa sa creezi viitorul Telekom Electronic Beats

Acum ai sansa sa creezi viitorul Telekom Electronic Beats

Telekom Electronic Beats si The DO School lanseaza un curs intensiv de marketing inovator care se va tine la Berlin, pe o durata de 4 saptamani. Programul se numeste „The Smart Connection Challenge” si isi propune sa aduca sub acelasi acoperis 20 de tineri talentati din intreaga lume, care vor pune la cale noi modalitati creative de a conecta oamenii prin intermediul muzicii si stilului de viata.

Daca ai ajuns sa citesti asta, cu siguranta esti interesat de domeniul antreprenorial si ai toate motivele pentru care sa aplici.

Castigatorii vor primi o bursa de studiu la Berlin, avand cazarea si transportul asigurate pentru intreaga durata a programului. La finalul programului, ideile selectate vor fi implementate de Telekom Electronic Beats in Europa.

Termenul limita de inscriere pentru cetatenii romani este 22 aprilie.

Mai mute detalii despre inscrierea la The Do School gasiti pe www.electronicbeats.ro, cat si pe pagina de Facebook Telekom Electronic Beats.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related