Fazele din Bundesliga nu au fost niciodata mai... literale

Fazele din Bundesliga nu au fost niciodata mai... literale

Fotbal nemtesc, comentariu britanic, umor pus pe animatie. Ce bine cand dam peste mici productii de genul asta, care au sportul in miezul ringului, dar care pot fi apreciate si de nepasionati ai fotbalului.

In doua minute si un pic, fazele din campionatul de fotbal german (Bundesliga, pentru cei interesati si de substantivele proprii ale povestii) este ilustrat si animat in situatii cotidiene. 

Autorul acestei mici reusite pe care am urmarit-o in loop vreo 20 de minute este un tip pe nume Nick Murray Willis, un animator microbist si talentat. Iar printre protagonistii animatiei ii veti recunoaste pe Regina Marii Britanii (super nervoasa pe supusi), Robert Lewandowski (matinal si mancacios), o racheta (se duce-n sus) si o portie de paste. Fiecare cu contextul sau, fiecare cu sceneta sa nemaipomenita.

Asteptam si partea a doua, unde speram sa dam si peste alte campionate decat cel al Germaniei. Ceva de la Chiajna - Voluntari ar merge.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related