OPEN CALL feeder workshops

OPEN CALL feeder workshops

Apel deschis pentru lucrări destinat tinerilor artiști, arhitecți, designeri, graficieni și muzicieni cu tema: „Harta emoțională a străzii mele”.

feeder workshops își propune să devină o platformă interactivă online de debut și self-publishing pentru tinerii artiști, designeri, arhitecți, ilustratori, graficieni și muzicieni continuând activitatea de descoperire, promovare și conectare a talentelor locale cu audiențe internaționale, întreprinsă de platforma online feeder.ro timp de 14 ani. Prin acest proiect se dorește creșterea aprecierii tinerilor pentru arta și designul românesc, dar și stabilirea de conexiuni reale prin investigarea interacțiunilor multidisciplinare posibile. Activitatea artistică stimulează inovația și noi modele de gândire. Adesea funcționând ca memorie colectivă pentru comunități, arta este un rezervor de idei creative pentru generațiile viitoare.

Declinându-se într-o serie atipică de produse culturale, feeder workshops are un dublu rol:

– un program educațional pentru tineri artiști care informează despre capacitatea internetului de a conecta autorii cu audiențe globale, cu ajutorul noilor metode de digitalizare a lucrărilor și self-publishing online, facilitând întâlnirea și producția artistică în mediul fizic.
– un program curatorial participativ care propune implicarea comunității online în procesul de selecție a lucrărilor și expunerea online într-un spațiu virtual remarcabil.

feeder workshops este concepută ca platformă online prin care publicul poate accesa imagini video hi-resolution și sunete ale artiștilor români și internaționali, expoziții interactive și informații contextuale. Proiectul cultural este co-finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Trimite către info@saveorcancel.tv următoarele materiale:

• formularul de înscriere completat: nume, adresă de e-mail, scurtă biografie a autorului sau descrierea echipei, link către portofoliu, descrierea lucrării; descarcă formularul.
• propunerea: o lucrare vizuală – desen, video, randare, ilustrație, etc., sau audio – o piesă, field recordings, etc., care ilustrează sentimente pe care le asociezi cu locuri de pe strada ta

Pentru fișierele mai mari de 6mb, folosește wetransfer, dropbox sau google drive.

Poți participa cu o singură propunere la acest open call.

Selecția câștigătorilor va fi făcută de către public alături de juriul format din echipa Save or Cancel.

Program Open Call feeder workshops

21 August – 21 Septembrie: Înscrieri
28 Septembrie – 3 Octombrie : Jurizare și vot online anonim
4 Octombrie: Anunț câștigători
14 Octombrie: vernisaj expoziție online

PREMII: 3 premii în valoare de 600 lei net, fiecare; promovare în cadrul acțiunilor proiectului feeder workshops.

*Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related