Scotia e satula de hateri si bigoti

Scotia e satula de hateri si bigoti

Bineinteles ca n-avem nevoie de un brand de tara. Avem nevoie de niste chestii facute cu cap, din cand in cand, si cu ajutorul profesionistilor. Ce au facut scotienii saptamana trecuta este dovada faptului ca poti avea un impact important asupra societatii folosindu-te de o super-putere aflata la indemana oricui: decenta.

Rasistii, homofobii si haterii de tot felul, pentru care suntem nevoiti sa punem la bataie doze interminabile de toleranta, sunt vizati in campania aceasta. 

Conform The Pool, campania a fost realizata cu sustinerea Politiei si a Guvernului. Si sub patronajul (sic) One Scotland, o organizatie guvernamentala care isi descrie misiunea in felul urmator:

One Scotland embodies the inclusive society we want in Scotland, where equality and human rights are respected and every individual and minority group feels valued.

Anul trecut, peste 5000 de infractiuni/crime s-au petrecut in Scotia avand ura si discriminarea drept motive. Iar aceasta statistica a stat la baza campaniei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded