Galben este culoarea curajului România poartă galben în semn de solidaritate față de cei care luptă împotriva cancerului

Galben este culoarea curajului România poartă galben în semn de solidaritate față de cei care luptă împotriva cancerului

În cadrul cunoscutei campanii ,,Ziua Galbenă, Asociația Little People România invită publicul larg să poarte galben în semn de solidaritate și respect față de cei afectați de cancer. 

Așteptăm fotografiile publicului purtând galben și promovând curajul, pe pagina de facebook a asociației.

La nivel naţional, o serie de acţiuni dedicate acestei zile au fost pregătite în toate secţiile de oncopediatrie în care desfășurăm zilnic programe pentru pacienți, activități în care galbenul este punctul de referință care să amintească copiilor şi adolescenţilor că există speranţă.

Asociația a pregătit o serie de standuri galbene la nivel național prin care cei care sărbătoresc curajul în fața bolii pot intra în posesia bandanelor, brățărilor, insignelor personalizate și îndrăgitei mascote Leul Curajos.

Ne găsiți celebrând Zilele Curajului în:

  • 3 octombrie, Timișoara, Zilele Curajului în City Business Center, 16.00 - 20.00
  • 6 octombrie, Craiova, Electroputere Mall, 12:00 - 20:00
  • 6 și 7 octombrie, Timișoara, Iulius Mall (în zona locului de joacă), 12:00 - 20:00
  • 7 octombrie, Timisoara, Charity Yard Sale la Pisici Cafe, 11:30 - 20:00
  • 6 și 7 octombrie, Tg. Mureș, Promenada Mall, 12:00 - 20:00
  • 6 și 7 octombrie, Iași, Palas Mall, 12:00 - 20:00

Cei care nu reușesc să ajungă la standurile pregătite pot sprijini activitatea asociației printr-un sms la 8844 cu mesajul CANCER.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related