,,Ziua Galbenă” dă startul unei luni dedicată curajului și solidarității

,,Ziua Galbenă” dă startul unei luni dedicată curajului și solidarității

An de an, la începutul lunii octombrie, Asociația Little People România celebra ,,Ziua Galbenă” aducând împreună comunități din întreaga țară, în jurul standurilor galbene, în semn de solidaritate față de toți cei care trec prin experiența grea a luptei împotriva cancerului. Galben este culoarea celor care cred în puterea victoriei asupra cancerului, este culoarea curajului.

În timp ce în contextul actual al acestui an nu putem încuraja întâlnirile fizice, dorim să marcăm această lună prin intermediul a două acțiuni.

Ca primă acțiune, dedicăm această lună specială sănătății mintale (10 octombrie este Ziua Mondială a Sănătății Mintale) și introducem o nouă manieră de a oferi sprijin emoțional copiilor care suferă de cancer: un serviciu digital sigur, care nu îi expune la amenințarea adusă de pandemie. Un Chatbot și un serviciu de chat personalizat.

Prin intermediul Facebook Messenger și folosind funcții automatizate, Leul Curajos, îndrăgitul personaj și eroul copiilor bolnavi de cancer, este disponibil 24/7 pentru a răspunde la întrebări, oferi confort și sprijin emoțional. Pe lângă aceasta, Leul transmite, de asemenea, în mod proactiv activități terapeutice și educaționale, la aceeași oră în fiecare zi, la fel cum obișnuiau să facă voluntarii Little People zilnic în spitale, înainte de pandemia cu Coronavirus – lucru ce pare acum desprins din alte timpuri.

Ca a doua acțiune, unde invităm publicul larg să se alăture cauzei noastre: anunțăm organizarea primului eveniment caritabil de FIFA 2020, pe data de 3 octombrie, ora 14.00, care se va desfășura exclusiv online cu scopul de a strânge fonduri pentru continuarea activității de sprijin psiho-emoțional pe care îl oferim gratuit celor 2000 de copiii și tineri afectați de cancer din România.

Pe tot parcursul lunii octombrie, Asociația Little People România va întreprinde o serie de demersuri care să aducă în atenția opiniei publice provocările complexe ale pacienților oncologici și importanța sănătații mintale în lupta cu boala.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related