Voluntari pentru Idei și Proiecte recrutează

Voluntari pentru Idei și Proiecte recrutează

Organizația studențească "Voluntari pentru Idei și Proiecte" recrutează tineri studenți care își doresc să se dezvolte. Studenții au posibilitatea de a aplica în organizație online, completând un formular, până pe 13 octombrie. În organizație, pot aplica studenți în una din cele patru comunități aflate sub egida VIP: Business Club, Econosofia, International Affairs, Leadership Development.

Business Club își propune să contribuie activ la dezvoltarea viitorilor antreprenori sau lideri de business ai României.

Econosofia este singura comunitate din România care reunește elita studenților pasionați de macroeconomie și piețe de capital.

International Affairs este comunitatea ce reunește tinerii pasionați de relații internaționale, politică externă, diplomație și multiculturalitate, cu scopul de a produce o schimbare reală în societate.

Leadership Development este o școală de leadership ce oferă un program educațional modern în vederea formării unor lideri capabili să conducă echipe și organizații către performanță.

Odată deveniți membri VIP, studenții vor fi puși în contexte de învățare continuă, vor face parte din departamente de Resurse Umane, Marketing, Relații publice, Online sau Business Development. În cadrul departamentelor, studenții vor lua parte la o serie de traininguri ținute de speakeri specializați în domeniul respectiv, menite să îi învete concepte teoretice pe care să le aplice în proiectele educaționale pe care VIP le dezvoltă. Proiectele reprezintă contextul în care membrii organizaţiei pot testa şi aplica, în timp mod şi timp real, toate cunoştinţele dobândite în cadrul comunităţii şi departamentelor din care fac parte.

Studenții pot aplica pentru una din cele patru comunități pe site-ul organizației.

Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP) este o organizație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat și formată exclusiv din studenți. Pe parcursul a 20 de ani de existență pe piață ONG-urilor, VIP și-a propus să formeze pilonii societății de mâine, contribuind pozitiv la schimbarea mediului social, economis si politic.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related