Voluntari pentru Idei și Proiecte caută studenți cu potențial

Voluntari pentru Idei și Proiecte caută studenți cu potențial

Organizația studențească Voluntari pentru Idei și Proiecte a dat startul recrutării studenților cu potențial, ce caută să se dezvolte într-un context informal! Înscrierile au loc pe site-ul asociatiei prin completarea formularului online pana la data de 13 octombrie.

De peste 21 de ani, VIP formeaza tinerii pasionati ce doresc sa isi transforme potentialul in exceptional prin intermediul celor patru comunitati din diverse domenii: Business Club – destinat dezvoltarii viitorilor lideri de business din Romania, Econosofia – contribuie la platforme de invatare accelerate si conectate pentru studentii pasionati de macroeconomie si piete de capital, International Affairs – pentru tinerii conectati la sistemul politic global ce doresc sa aduca o schimbare in societate si Leadership Development – scoala de leadership ce ofera un program educational modern in vederea formarii unor lideri capabili sa conduca echipe si organizatii catre performanta.

Pentru a deveni membrii ai organizației, studenții vor parcurge o serie de interviuri și perioada de probă de două săptămâni în care vor lucra în echipe pentru a îndeplini taskuri practice din comunitatea în care au aplicat. Odată deveniți membrii, vor fi implicați în contexte de învățare accelerată și vor face parte din departamentele de Resurse Umane, Brand Management, Relații Publice sau Business Development. În cadrul departamentelor, la fel ca și în cadrul comunităților, studenții vor lua parte la o serie de traininguri susținute de speakeri specilizați în domeniu, menite să îi introducă în conceptele teoretice aplicabile în cadrul proiectelor educaționale marca VIP. Proiectele reprezintă contextul în care membrii organizației pot testa și aplica, în timp real, toate cunoștințele dobândite în cadrul departamentelor și comunităților în care activează.

Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP) este o organizație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat și destinate exclusiv studenților. Pe parcursul a celor două decenii de existență, și-a propus să formeze pilonii societății de mâine, contribuind pozitiv la schimbarea mediului social, economic și politic.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related