Sunt singur și nu îmi pare rău

Sunt singur și nu îmi pare rău

- De ce nu îți găsești și tu pe cineva, măi Cutărică?, o privește compătimitoare o mătușă pe nepoata ei. I se simte în glas milă și neînțelegere. Mătușa, trecută prin vreo două căsătorii ratate și alte relații eșuate și puțin abuzive, cu copii și cunoscuți aflați tot în astfel de relații de cuplu nefericite, știe mai bine. Oamenii singuri nu ar trebui să fie singuri. Relațiile de cuplu, oricum ar fi ele, sunt mai bune decât să fii singur. Să fii singur e cel mai rău din lume. 

Punctul ăsta absurd al societății l-a luat Tinder, în prima campanie de amploare a brandului, făcută de Wieden+Kennedy, și l-a transformat prin fotografiile lui Ryan McGinley într-un motiv de mândrie. Este o celebrare a oamenilor care sunt singuri și care nu trebuie să își ceară scuze pentru asta. 

Am avut o epifanie când lucram la campanie și era chiar în fața noastră: de ce societatea încearcă mereu să cupleze oamenii singuri?, povestește Laddie Peterson, creative director Wieden+Kennedy New York. Să fii singur nu e un purgatoriu până când ajungi într-un cuplu. Aș fi vrut să îmi spună și mie cineva asta când eram tânără și singură

Greu de crezut pentru CpF, dar există și avantaje ale celor care sunt singuri. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related