Cât de bântuit este biroul tău?

Cât de bântuit este biroul tău?

De Halloween, BestJobs "bântuie" birourile din România și face recensământul colegilor de groază. Vorbim despre cei care sunt ceva de groază tot timpul anului, nu doar de Halloween, să ne înțelegem.

Mit sau realitate?  BestJobs a identificat 5 tipologii care bântuie nestigherite prin birourile corporațiilor.

The White Walker

Este colegul vara setează aerul condiționat pe minim, iar pe timpul iernii deschide geamul atunci când afară crapă pietrele. Nu îi pasă că tu dârdâi și se gândește doar la...ce s-o fi gândind un white walker?

Hannibal Lecter

Este cel care, atunci când sunteți împreună pare că vă înțelegeți de minune, dar nu pierde niciodată ocazia să „te mănânce de fund” la șefu’.

Zombie

Sunt colegii alături de care nu poți lucra până nu-și beau cafeaua. Dacă ai un task de rezolvat cu unul dintre ei, propune un brainstorming mai târziu.

Mumia

Știi colegu cel mai vechi din companie? Cel care probabil că lucrează acolo de când s-a înființat firma și nu se dă plecat din cu prețul vieții? Acesta este Mumia!

Hulk

Sala de forță este pasiunea lui și speră că îi vei observa rezultatele. Evident, vorbim de brațele lui bine lucrate și pieptul proeminent care se vede prin cămașă, nu de rezultatele de la ultimul raport.

 

Dacă recunoști unul sau mai multe dintre personajele descrise, BestJobs te sfătuiește să nu te panichezi, fiindcă ai o șansă de scăpare. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related