Răzvan Exarhu este ambasador World Vision Romania și susține programul Pâine și Mâine

Răzvan Exarhu este ambasador World Vision Romania și susține programul Pâine și Mâine

Una dintre expresiile preferate ale lui Răzvan Exarhu este “a face ceva în credință” și o traduce prin a-ți păsa de cei din jur, fără compromisuri. De aceea, atunci când a acceptat propunerea de a fi ambasador World Vision Romania și de a susține programul Pâine și Mâine a luat în considerare posibilitatea de a scrie rețeta prin care să schimbe viitorul copiilor din comunitățile cu risc crescut de sărăcie și vulnerabilitate.

Programul Pâine și Mâine se adresează elevilor de școala primară, cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani, din județele Dolj, Vâlcea și Vaslui și oferă servicii de tip after-school, ce includ o masă caldă și două ore de activități educative și ajutor la teme.

 

“Majoritatea copiilor din programul Pâine și Mâine știu că singura șansă pentru a reuși în viață este să învețe. Însă, uneori, nu este suficient să înveți ca să-ți transformi visurile în realitate, ci ai nevoie să fii sprijinit... cel puțin la noi, unde rata abandonului școlar a depășit 19,1% și unde 1 din 11 copii merge la culcare flămând. Copiii pe care programul Pâine și Mâine îi ajută au nevoie să fie pregătiți emoțional, social și cognitiv, iar șansa lor la educație depinde de o donație lunară, de 10 lei”, a declarat Răzvan Exarhu.

Rata abandonului școlar crește de la un an la altul, iar sărăcia este motivul principal pentru care elevii români renunță la studii. Statisticile sunt îngrijorătoare, iar programul Pâine și Mâine a fost creat de către World Vision Romania pentru comunitățile defavorizate, acolo unde ajută copiii prin oferirea unei mese calde la prânz și prin ajutor la teme. Proiectul susține în acest moment 1.256 copii din 31 de școli și își propune ca în viitorul apropiat să ajungă la 2.500 de copii, care să beneficieze de masă de prânz cu meniu echilibrat și de asistență pentru înlesnirea procesului de învățare.

Răzvan Exarhu, în calitate de ambasador World Vision Romania, va apărea în clipurile online de promovarea a campaniei de strângere de fonduri prin sms Pâine și Mâine.

Cea mai simplă metodă de a contribui la programul Pâine și Mâine este prin sms la numărul 8844 cu textul PAINE. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related