PUBLICITATE LA RECE

A inceput sezonul gripal. E timpul sa vorbim pe nas, sa stranutam in batiste si sa asteptam sub plapuma tricoul convalescentei. Sau putem sa fim combativi, sa tocam putin tub catodic cu retina si sa-l tragem pe nas o data pe calup. Zilele astea am renuntat la soarta si ma bucur din plin de voluptatile determinismului. Si, cum la baza oricarui determinism se afla un lucru infim, iar notele observatiei o confirma, de data aceasta causa prima este o structura minuscula - cunoscuta sub numele de fulg. Asa incepe isteria. Intr-un mod absolut comun.

Incepe cu departamente de marketing privind induiosate prin geamurile incalzite ale birourilor, lacrimi evaporate de radiatiile monitoarelor, brand manageri cu degetele oprite intre separatoare in fata acestui fenomen de piata sublim. Primul fulg. Un fulg pe care natura l-a tras probabil din greseala, dar ce mai conteaza cine loveste primul in acest tavalug. A venit iarna in publicitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related