A 11-a ediție a Festivalului Internațional de Publicitate și Marketing White Square are loc în perioada 17-19 aprilie la Minsk

A 11-a ediție a Festivalului Internațional de Publicitate și Marketing White Square are loc în perioada 17-19 aprilie la Minsk

În aprilie vom afla cele mai noi trenduri ale noului sezon creativ european. Cele mai promițătoare idei și proiecte creative din publicitatea globală vor fi desemnate în cadrul Festivalului Internațional de Publicitate White Square care se va desfășura la Minsk, Belarus, în perioada 17-19 aprilie 2019.

Anual, la festival, sunt prezentate mai bine de 1.000 de lucrări din 30 de țări din Europa și Comunitatea Statelor Independente (CSI). Programul competiției acoperă toate domeniile industriei moderne de comunicare și include 7 categorii de  concurs - creativitate, branding, marketing, creativitate eficientă, digital, media, publicitate socială - care vor fi evaluate de către un juriu internațional alcătuit  în funcție de 6 specializări (Creative, Branding, Digital, Marketing, Media, Social Advertising).

Lucrările pentru concurs pot fi înscrise de agenții de publicitate din toate țările, online, pe site-ul oficial adfest.by până la data de 29 martie.

 

Juriul White Square 2019

Începând cu anul 2018, White Square este inclus în AdForum Business Creative Report, clasamentul global de creativitate în advertising al celor mai de succes companii și agenții din șapte domenii diferite de afaceri.

Lucrările câștigătorilor vor fi publicate în mai mult de 30 de publicații de top din Europa si CSI, inclusiv Belarus, Ucraina sau Rusia, în perioada aprilie-mai, în ajunul evenimentului dedicat industriei globale de creativitate.

Ceremonia de decernare a premiilor are loc în cea de-a treia zi a festivalului (19 aprilie), în cadrul căreia vor fi anunțatecele mai reușite idei.

În afara programului de concurs, White Square cuprinde si un amplu program de workshopuri și educație care va dura trei zile. Mulți dintre membrii juriului menționați mai sus vor deveni headlineri și își vor împărtăși din experiența lucrului cu idei creative și metode eficiente de implementare a campaniilor de comunicare.

În plus, în Belarus a fost introdus regimul de călătorii fără vize, de aceea a călători în Minsk a devenit mai ușor decât oricând.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related