Somnul bebelușilor a generat 4 milioane de vizite într-o lună pe site-ul bloggerului Ela Crăciun

Somnul bebelușilor a generat 4 milioane de vizite într-o lună pe site-ul bloggerului Ela Crăciun

Evenimentul "Bebe doarme toată noaptea", dedicat femeilor însărcinate și mamelor cu bebeluși, a generat un trafic record pe site-ul bloggerului Ela Crăciun. Peste 4 milioane de vizite au fost înregistrate în landing page-ul de eveniment, unde au fost postate informații despre modalitățile de a face un bebeluș să doarmă toată noaptea. Evenimentele s-au desfășurat pe o perioadă de trei zile, între 19 și 21 martie și au fost susținute de un new born specialist din Statele Unite, Adriana Bachmann.

La evenimente au participat 90 de femei însărcinate și proaspete mămici, care au venit împrenă cu bebelușii pentru a afla de la invitata Elei Crăciun care este secretul unui somn liniștit la copii.

"Nouă, mamele, ni se spune că este normal să ne trezim din 2 în două ore să hrănim bebelușul, dar nu ni se spune că nu mai este normal să facem același lucru și după șase luni de la naștere. Toate studiile de specialitate arată că lipsa somnului la bebeluși poate avea efecte negative asupra sănătății și echilibrului său emoțional. Acest eveniment a fost dedicat mamelor care vor să fie informate. Recunosc că a fost un eveniment îndrăzneț, care a generat multe opinii, ceea ce mă bucură cel mai mult. Atunci când nevoia de informație a unei comunități generează patru milioane de click-uri într-un site, înseamnă că bloggingul nu mai este o chestiune de opinie personală, ci despre a aduce o noutate relevantă comunității pentru care ai scris", a declarat Ela Crăciun după eveniment.

 

Timp de trei zile, specialistul Adriana Bachmann  a prezentat un program complet de hrană și somn al bebelușilor care s-a dovedit a funcționa încă din primele ore ale evenimetului pentru mamele care au venit împreună cu cei mici. La finalul celor trei zile de eveniment, participantele au spus că informațiile prezentate au fost utile și relevante pentru ele.

 

"A avea curajul să îți dorești un somn liniștit pentru bebelușul tău nu este un act de egoism, ci o necesitate de a crește un copil sănătos. Din întreaga mea experiență de 17 ani am observat efectele extraordinare pe care le are un program de somn în viața unui viitor adult și voi continua să împărtășesc informațiile cu comunitatea de mame din România, în viitoarele evenimente dedicate acestui subiect", spune Adriana Bachmann.

 

La finalul fiecărui eveniment, participantele au plecat cu un kit al mamei, format din biberon cu suzetă, o păturică de înfășat și alte cadouri de la sponsori.

Evenimentul a fost susținut de partenerul media Antena 1, www.qbebe.ro și sponsorii Baby Spa, SoffiPlanet.ro, Clementoni.ro, BabyNeeds.ro, Axiology, Holle, La Roche-Posay, Adinish.com și Color Juice.

Următorul eveniment din seria "Bebe doarme toată noaptea" va avea loc la Cluj, pe 17 aprilie și va fi organizat în parteneriat cu agenția Creative Communication.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related