Laptele ala mai e bun?

Laptele ala mai e bun?

Cand a fost ultima oara cand ati aruncat un mezel expirat sau un carton de lapte uitat cu lunile prin frigider? Daca va amintiti cand, inseamna ca nu a trecut prea mult timp de-atunci. In orice caz, nu-i bine. Ne chinuim sa reciclam sticla, facem serii despre second-hand si ne invatam copiii ca plasticul rezista sute de ani. Dar mancarea ne scapa, uneori, atentiei.

Ei bine, nu si Guvernului Scotian. Care, spre deosebire de al nostru, are mai mult de 5 clase si gandeste dincolo de alegerile parlamentare. Spotul de 30 de secunde de mai jos atrage atentia populatiei ca mancarea stricata face rau planetei si ar trebui reciclata. Pe scurt, cam asa e.

Mai mult, scotienii (zgarciti, dar responsabili, sa recunoastem), au si Greener Scotland, o platforma care priveste cu incredere spre 2030. 

Tackling climate change can seem like a daunting one, but a series of small, simple changes in your everyday routine can help.

Eu n-am fost niciodata in Scotia, dar, Brexit or no Brexit, incepe sa sune al naibii de bine. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded