Artiști, prieteni, cititori alături Vintilă Mihăilescu

Artiști, prieteni, cititori alături Vintilă Mihăilescu

Antropologul Vintilă Mihăilescu a fost diagnosticat anul trecut cu Leucemie Acută Mieloblastică, iar transplantul se poate face doar în Franța, cu 250.000 de euro. De la internarea în spital și până acum, profesorul a trecut prin mai multe tratamente cu citostatice, în speranța că situația sa se va îmbunătăți suficient încât să poată face un transplant. Transplantul este singura șansă de supraviețuire, iar cei care îl cunosc sau îl citesc încearcă să strângă banii pentru această operație. 

La Bookfest, a fost lansată cea mai recentă carte a lui Vintilă Mihăilescu, În căutarea corpului regăsit. O ego-analiză a spitalului, o cronică a vieții pacientului în sistemul medical din România. 

Pe Facebook, există o campanie de strângere de fonduri, unde se poate dona și se anunță toate evenimentele organizate pentru a strânge banii necesari. 

O serie de artiști au donat lucrări în cadrul expoziției Un timp al faptelor. Pe 11 iulie, la Galeria Mobius, are loc vizionarea lucrărilor donate pentru care va fi organizată o licitație duminică 14 iulie la Rezidența BRD Scena9. Sumele donate în urma licitației vor fi virate direct în conturile deschise în Campanie Strangere Fonduri – Fund raising – Vintila Mihailescu. Expoziția este deschisă în perioada 12 iulie – 14 iulie, între orele 14 – 17.

Luni, 15 iulie, are loc un concert caritabil în favoarea acestuia la Ateneul Român. Biletele se pot cumpăra de aici:

 Această seara specială a solidarității și a speranței va aduce în fața publicului generos mari și inimoși muzicieni, care ne vor bucura cu marele lor talent și pasiune pentru muzică – dirijorul Tiberiu Soare, pianistul Horia Mihail, violonistul Gabriel Croitoru, deținătorul viorii Guarneri, care a apartinut lui George Enescu, soprana Oana Andra, prim solistă a Operei Naționale București și tenorul George Vîrban. 

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related