La Summer Well, Bucharest Gaming Week celebrează 20 de ani de Counter-Strike

La Summer Well, Bucharest Gaming Week celebrează 20 de ani de Counter-Strike

Festivalierii se vor mai confrunta și în alte titluri legendare precum Mortal Kombat, FIFA19, Guitar Hero sau Gran Turismo Sport

Bucharest Gaming Week, evenimentul dedicat industriei de game development și pasionaților de jocuri video din România, dă start la joc la Summer Well (10-11 august 2019, Domeniul Stirbey), cel mai cool festival al verii. LAN Party-ul powered by Logitech G va aduna gameri din mai multe generații, dornici să descopere sau să-și aducă aminte de cele mai tari momente în preajma unor titluri legendare.

Timp de două zile vom sărbători cei 20 de ani de la lansarea celebrului joc Counter-Strike prin numeroase competiții jucate în versiunea retro a hărții clasice Dust 2, lansată de Valve special pentru aniversare. Competițiile 5v5 vor fi susținute de laptop-urile de gaming Acer Helios 300 și perifericele Logitech G. 

Electronic Arts Romania aduce un alt joc legendar, FIFA, în cadrul spațiului Bucharest Gaming Week de la Summer Well. 

 

“Ne dorim sa creăm un arc peste timp în această capsulă pe care Bucharest Gaming Week o prezintă la Summer Well. Jocuri, în fața cărora petreceam nopți întregi în internet café-uri, în urmă cu 20 de ani, sunt și acum un catalizator pentru noile generații. Dust 2, acel anume maus Logitech pe care unii îl păstrează ca amintire din acele vremuri, FIFA, despre care vrem ca toată lumea să știe că este un joc realizat la București, sunt și astăzi la fel de cool”, spune Tudor Dăescu (președintele Gaming Week).

 

În plus, gamerii si pasionații de curse auto vor avea ocazia să își testeze abilitățile de piloți în VR jucând Gran Turismo Sport cu ajutorul celor două simulatoare de racing Logitech G.

Pasionații de muzică pot interpreta melodiile preferate cu Guitar Hero, unul dintre jocurile nelipsite la petreceri. Gateway VR Studio - Virtual Reality Arcade va avea două setup-uri VR unde cei prezenti vor putea juca Beat Saber, jocul în care participanții luptă împotriva ritmului mişcându-se odată cu el.

Aceasta capsulă vine să anunțe cea de-a treia ediție a Bucharest Gaming Week care, anul acesta, se va desfășura intre 4 si 10 noiembrie, iar evenimentul central va avea loc la Palatul Parlamentului, în weekendul 9-10 noiembrie.

Bucharest Gaming Week este un eveniment organizat de Dăescu Borțun Olteanu și Level Up Gaming și susținut tehnic de 360 Revolution.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related