Niște gânduri la doi

Niște gânduri la doi

E lungă distanța cutreierată prin inimă. Dar când ajungi la destinație și vrei să plutești în apele celuilalt, apar câteodată: frica, nesiguranța sau alte inhibiții.

Sexul ar trebui să fie un dialog. Pentru că din păcate (sau din fericire) nu poate nimeni să citească gândurile. Dar într-un scurtmetraj realizat de House of Random pentru Asociația Națională din Suedia pentru Informații Sexuale (RFSU) - o organizație non-profit pentru educație și politică sexuală, gândurile au luat o formă.

Nu, un prezervativ nu strică romantismul. Nu rănește sentimente și nu îmbracă hainele pe niciunul din participanți la „conversație”. Ba mai mult, acesta este și un punct de lansare a discuției. Dacă nu ați înțeles încă metaforele, vedeți mai jos acest scurtmetraj.

 

Filmulețul este despre îndrăzneala „de a comunica”, de a tachina, de a aproba, de a ocărî cu tot trupul. Sunt dorințe și plăceri care par a fi greu de exprimat. Și nu tot timpul le poți auzi, oricât de atent asculți limbajul corpului celuilalt.

Scopul filmului este de a arăta cât de dificil poate fi să-ți împărtășești gândurile cu omul cu care ești și să încurajeze mai multe persoane să comunice, chiar dacă aceasta înseamnă să-și divulge vulnerabilitățile. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related