Cel mai destept cantec de antrenament din lume

Cel mai destept cantec de antrenament din lume

Oare de azi incolo o sa mai putem spune de astia care merg la sala toata ziua ca numai muschiul e de ei? Bjorn Borg, brandul de haine de sport s-a pus pe facut muzica. Agentia Nord DDB impreuna cu un neurolog, un antrenor si un compozitor de muzica clasica au facut ceea ce ei numesc “cel mai destept cantec de antrenament din lume”, pe numele sau de Spotify, Symphonia Exercitii et Intelligentia.

Coloana sonora, inspirata de filmul Rocky, dupa spusele compozitorului, are un BPM optimizat miscarii, ajutat de calcule stiintifice, care te fac sa te antrenezi mai bine, si devii brusc mai destept. Daca te duci un pas mai departe, pe site-ul www.bjornborg.com, o sa gasesti tot felul de citate motivationale, de unde reiese clar ca muzica clasica iti boosteaza IQ-ul, ca orice fel de exercitiu ajuta la cunoastere, iar imediat mai jos preturile la noua colectie. Asta clar e smart, nimic de zis. Acum, ca sa si testam compozitia, nu ramane decat sa ne tragem outfit-ul de sport pe noi si sa incepem sa ne miscam pe ritmurile astea destepte de orchestra.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related