O partida de tenis si un spot putin ilegal

O partida de tenis si un spot putin ilegal

Ok, intelegem brandurile americane si pe cele mexicane care ii tin piept lui Donald Trump, inca de la inaugurare. Si celelalte care fac misto de pe margine. Dar pana si cele din Suedia? Brandul de sport suedez Bjorn Borg, cu ajutorul agentiei Round & Round, a organizat o partida de tenis la granita SUA - Mexic, incercand sa arate ca sportul are menirea de a uni. Au jucat, in acest sens, jucatorul mexican Mariano Argote si cel american Peter Clemente.

Operatiunea nu a fost ferita de riscuri. Realizatorii spotului nu au primit permisiunea de a filma la granita, iar reprezentantii legali i-au avertizat ca ar putea fi arestati. 

 

Tot de zidul lui Donald Trump se leaga si campania creativilor Jon Gruber si Sterling Stovall, letusbuildthewall.com. Cei doi absolventi ai Miami Ad School au pornit o initiativa de a conecta muncitorii mexicani si americani cu joburi in constructii si de a construi orice zid e nevoie, mai putin acela:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related