[RE-Conectare] Nu exista parinti perfecti. Dar la Therme pot fi supereroi

[RE-Conectare] Nu exista parinti perfecti. Dar la Therme pot fi supereroi

 Ceilalti poate nu inteleg, dar parintii stiu. Si cu ei vorbim acum. Cand copilul te priveste fericit, te simti un supererou. Pelerina imaginara falfaie dramatic, privesti in zare si iti spui: am facut ceva bine azi. Pana la sfarsitul lui noiembrie, la Therme poti sa fii cu adevarat supererou. La Heroes of the Galaxy, faci echipa imbatabila cu copilul tau si puteti participa impreuna la misiuni galactice, puteti dobandi superputeri, dar mai ales va puteti crea propria lume, departe de scoala, reguli, job, forwarduri, telefoane urgente, "nu ai voie", "trebuie", "sunt prea obosit". 

 

Pe taramul fara griji al Galaxiei

E greu pentru parintii din 2019. O lista infinita cu asteptari a fost aruncata in capul lor si orice ar face, internetul le va arata ca nu e bine. De la mancarea sanatoasa, la lista de activitati - nu prea multe, dar nici prea putine, la timpul de calitate petrecut alaturi de copii si perfectiunea emotionala pe care trebuie sa o intruchipeze. Sa fie blanzi, dar sa impuna reguli, sa fie disponibili, dar sa ii arate ca are timpul lui, sa il valideze, dar sa nu il laude prea mult, sa nu il critice, dar sa ii arate unde greseste. Etc, etc, etc. Si apoi, mai este si viata. Jobul. Orele peste program. Vinovatia. Fac ce trebuie? Gresesc? Petrec suficient timp cu copilul meu? 

Uneori, cel mai bun raspuns e sa iti iei copilul de mana si sa il duci intr-o aventura. Sa il faci sa rada, sa aveti propria misiune, sa luptati impreuna in tot felul de lumi imaginare. Chiar despre asta este vorba la Heroes of the GalaxyPana pe 30 noiembrie, zona Galaxy a Therme Bucuresti devine un taram al super-eroilor, mari si mici. 

Cu fiecare vizita la Therme, parintii si copiii lor colectioneaza super-puteri si deblocheaza experiente unice. Facilitatile din Galaxy devin harta unei aventuri care este descoperita in joc. Pe masura ce il parcurgi, ajungi mai departe si aduni noi super-puteri. Fiecare noua super-putere iti aduce o noua bratara a super-puterilor.

"Dupa vacanta de vara si odata cu inceperea scolii, parintii si copii se intorc la ritmul alert al vietii de zi cu zi, la maratonul scoala-trafic, birou-afterschool-birou-trafic, casa-scoala-birou. Timpul de calitate, frumoasele momente petrecute impreuna in vacanta, jocurile in familie devin pentru multi doar amintiri din care se hranesc pana la urmatoarea vacanta", explica Andrada Seitan, Chief Communications Officer Therme, contextul de la care a pornit Heroes of the Galaxy.

Vrem sa vorbim depre valorile pe care insuflam copiilor, depre invatarea prin joaca si timp de calitate petrecut in familie. Este o campanie pentru copii si parinti. O campanie distractiva si educativa  in care ne-am propus sa le oferim bucurie atat celor mici cat si celor mari.

Pentru parintii care, desi ocupati si stresati, isi doresc sa petreaca timp de calitate alaturi de copiii lor, pentru copii plini de energie care au nevoie si de distractie si de timp cu parintii si de activitati educative, am pregatit campania Heroes of the Galaxy 

 

De la creativitate la curaj si perseverenta

Superputerile de la Therme nu sunt din cele cu care ne-au obisnuit filmele cu supereroi. Nu trage nimeni cu laser din ochi si nici nu ridica camioane. La Heroes of the Galaxy se antreneaza superputeri care le vor fi de folos copiilor in evolutia si dezvoltarea lor emotionala. Superputeri de care au multa nevoie si oamenii mari, in fiecare zi: rabdare, responsabilitate, generozitate, perseverenta. 

Campania a inceput la 1 octombrie, cu saptamana dedicata Superputerii Creativitatii si se afla in a doua saptamana a campaniei, la Superputerea Curajului. Curajul si indrazneala supereroilor vor si demonstrate la tobogane, unde poate fi deblocata bratara Curajului. 

Antrenand superputeri in fiecare saptamana, poti colectiona bratari si obtine motive de bucurie. Recompensele sunt pe masura: cu cat colectionezi mai multe bratari, cu atat mai multe premii pentru intreaga familie. La doua superputeri poti debloca un masaj pentru parinti, iar la trei superputeri primesti o bratara de argint HERO MOM sau HERO DAD.

Vor urma saptamanile dedicate Energiei, Prieteniei, Generozitatii, Curiozitatii, Bucuriei, Responsabilitatii si Perserverentei.

In fiecare weekend, micii supereroi primesc ajutor si inspiratie de la eroii de Itsy, Bitsy, SuperZAPA, Spinner, Spark, Sufletel si Dj Dodi, care vor fi prezenti la Therme si vor face tot felul de activitati interactive superdistractive.

Asa ca da grijile la o parte si fa-ti loc pentru o mica vacanta chiar in mijlocul toamnei. Ghidul misiunilor care te asteapta in galaxie este aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related