[Joburi noi la vremuri noi] Alina Aflecăilor: Cei din jur îmi zic "mama activiștilor"

[Joburi noi la vremuri noi] Alina Aflecăilor: Cei din jur îmi zic "mama activiștilor"

Unii am simțit o scânteie nouă de speranță, alții nu am știut mai bine decât să răspundem la propria neputință prin meme-uri pe facebook. Indiferent de cum am ales noi să ne raportăm la ea, realitatea adolescenților de astăzi e una în care, atunci când crezi pentru o cauză, te poți organiza, chiar la nivel mondial, pentru a spune lumii despre ea.

Alina Aflecăilor strânge rândurile unei astfel de comunități de tineri interesați de viitorul nostru pe planetă și în comunitățile din care facem parte, în cadrul ONG-ului Greenpeace. E pioniera poziției de Community Organizer, job apărut ca răspuns la tendința din ultimii ani de diminuare a spiritului democratic în regiune. Mai în glumă, mai în serios, lumea o știe drept „mama activiștilor”. Ce face ea: crește o generație de tineri conștienți la lumea din jurul lor, care să inspire la implicare civică și, prin asta, la întărirea democrației.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related