[Joburi noi la vremuri noi] Andreea Irimia, responsabila cu fericirea

[Joburi noi la vremuri noi] Andreea Irimia, responsabila cu fericirea

Burn out-ul e un diagnostic cat se poate de real si companii tip Google imping tot mai departe limitele a ceea ce poate face un angajator pentru starea de bine la job a angajatilor sai: de la clase de gatit si pana la terapeuti care sa le maseze spatele incovoiat peste monitor. Fericirea la job nu mai e rezervata doar pentru acei cativa alesi, ci a devenit un obiectiv masurabil prin KPIs si care a dat nastere unor pozitii noi in companii. Iar Andreea Irimia e unul dintre cei care ocupa o astfel de pozitie la Oxygen.

In ultimul an, a fost desemnata sa se ocupe de fericirea interna a grupului, sub titulatura neoficiala de Group Happiness Manager. Ceva mai oficial, fisa postului ii spune Group Communications Manager, semn ca fericirea de la munca e inca un domeniu nou in Romania. Concret, incearca sa tina moralul colegilor sus, mai ales atunci cand deadline-urile, orele extra si tensiunile pe care le creeaza stresul fac tot ce le sta in putinta sa-l traga in jos. Andreea foloseste ca unelte ale fericirii atentia la cei din jurul ei, ascultarea activa, cate un teambuilding strecurat printre proiecte si o atitudine optimista molipsitoare. Efectele jobului ei sunt cu atat mai importante cu cat generatiile noi care intra in agentii vin cu asteptari tot noi: pentru ei nu mai este atat de mult despre bani, ci despre a face parte dintr-un mediu pozitiv, unde simt ca pot creste si unde nevoile le sunt ascultate. Deci, unde pot fi fericiti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related