Yasmin - "contraceptivul starii de bine". Chiar foarte bine…

Schering AG s-a gandit sa faca un cadou de 1 martie doamnelor si domnisoarelor. Si ce putea fi mai potrivit decat un contraceptiv numit "dorinta", pardon, Yasmin? Un nume exotic si plin de rezonanta terminat intr-o consoana. Yasmin este un fel de "4 in 1", avand puteri benefice asupra starilor fizice si psihice ale sexului frumos.

1. Puteri curative pentru purtatoarele de acnee. Cu alte cuvinte, Yasmin va ia acneea cu mana, fetelor!

2. Adio sani umflati, care dor si la atingerea celui mai fin sutien! Yasmin va ajuta sa va mentineti aceleasi forme pe tot parcursul lunii.

3. Balonarea, bat-o vina! Un scenariu: de multe ori se intampla sa fii invitata la un eveniment deosebit si vrei sa porti o rochie traznet, mulata pe corp. Daca esti in perioada "aceea", rochia cea fabuloasa te va face sa arati ca o minge de baseball. Yasmin iti garanteaza 100% un abdomen plat si o talie mai ceva ca a lui Scarlett O'Hara in "Pe aripile vantului"!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

iulia elena
acum 17 ani
stie careva cum sunt yasmin?efecte secundare ceva?
doloi andreea
acum 14 ani
Ma numesc andreea am 23 de ani si cam de aproximativ o saptamana am inceput sa i-auYASMIN.

Dar incepand de la 3 zi am inceput sa ma simt mai obosita mai balonata credeam ca e din cauza menstruatiei, dar menstruatia sa terminat si simptomele continua.Imi puteti da un sfat ce sa fac sau sa ma duc la medicul care mi le-a prescris.Multumesc



Branded


Related