Premiul la categoria product misplacement merge la...

Premiul la categoria product misplacement merge la...

Waitrose, un lant de supermarketuri din UK, a trebuit sa-si ceara scuze public pentru ca au jignit veganii intr-un mare fel. Cum? Facand reclama la carnuri, oua si lactate in primul cooking show de pe ITV bazat in exclusivitate pe retete vegane.

Spectatorii show-ului Living on the Veg s-au luat de magazin, pentru ca ar fi fost “sponsorizat de ferme de animale” si ca asta e un fapt “ciudat”. Waitrose si-a cerut scuze, pe motiv ca nu au stiut topicul show-ului dinainte. Desi protagonistii showului britanic sunt cunoscuti printre altele si ca initiatori ai canalului vegan BOSH!

De altfel, compania si-a mai cerut o data scuze de la vegetarieni, in 2018, când editorul revistei Waitrose Food magazine, William Sitwell, a demisionat după o gluma proasta cu vegani. 

Pana la urma, in situatii de astea, ce poti sa faci, decat sa arunci cu niste rosii in televizor... Sau sa te gandesti macar o secunda la saracul Meat Loaf, caruia lumea ii cere sa treaca la numele Veg Loaf, dupa ce au aflat ca-i cam plac buruienoasele.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related