[ONG de criză] Edmond Niculușcă: După experiența asta, cu toții suntem un pic mai curajoși. E important să ai curaj să ajuți

[ONG de criză] Edmond Niculușcă: După experiența asta, cu toții suntem un pic mai curajoși. E important să ai curaj să ajuți

Bucureștiul are acum șapte zone pietonale noi, deschise în weekend prin restricționarea traficului auto. Este important, mai ales că, odată cu ieșirea din izolare, oamenii nu se pot înghesui doar în parcuri. Mai au nevoie și de alte zone în care să stea la aer, prin care să rătăcească liberi. Cât de liberi se poate, având în vedere că pandemia există încă.

Acest lucru a fost posibil în urma unui proiect inițiat de ARCEN, organizație neguvernamentală cunoscută pentru eforturile sale de a crește calitatea și siguranța vieții în capitală. Situația de criză din ultimele luni a afectat mult activitatea acestui ONG, dar voluntarii săi nu se lasă învinși. Își vor relua activitatea de bază, pentru că Bucureștiul, în pandemie sau nu, este încă un oraș fragil ce are nevoie de reabilitare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related