[ONG de criză] Melania Medeleanu: Poate vom fi capabili sa ne gasim vocea si sa strigam cat ne tin plamanii: sanatatea si educatia

[ONG de criză] Melania Medeleanu: Poate vom fi capabili sa ne gasim vocea si sa strigam cat ne tin plamanii: sanatatea si educatia

3 luni de foc, in care s-a facut #scutpentruspitale din toata tara, s-au incheiat pentru Asociatia ZI de BINE zilele trecute. Fondatoarea organizatiei, Melania Medeleanu, isi propusese la inceputul acestui an sa sprijine 12 cauze sociale, cate una in fiecare luna a anului. Dar, cum socoteala de acasa nu se potriveste mereu cu viata si cursul ei, a venit o criza fara precedent peste noi toti. Si, mai ales, peste sistemul sanitar de stat. Medici curajosi din toata tara s-au ridicat in picioare, au vorbit despre lipsurile din spitale si au cerut ajutor.

Asa a inceput cel de-al doilea proiect al ONG-ului, unul neprogramat, de criza, care a adus impreuna oameni si companii ce au vrut sa se implice in dotarea spitalelor. 3 luni si materiale in valoare de sute de mii de euro sunt azi in 100 de spitale si cabinete ale medicilor de familie. Acolo unde statul nu a putut face mare lucru, au facut multe Asociatia ZI de BINE si societatea civila.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related