[Creația și noul normal] Anca Zaharia: Tocmai lipsurile din pandemie au efecte benefice artistic şi cultural pe termen lung

[Creația și noul normal] Anca Zaharia: Tocmai lipsurile din pandemie au efecte benefice artistic şi cultural pe termen lung

Viața nu i s-a schimbat semnificativ de când trăim vremea pandemiei, pentru că ea era și înainte mai mult retrasă printre cărțile și scriiturile sale. Și, pentru că majoritatea creatorilor de artă și cultură din România trebuie să mai aibă și alte surse de venit, nu pot trăi doar din arta lor, își făcea munca de traducător de acasă. Scriitoarei Anca Zaharia, i-au lipsit, însă, în toată această perioadă, ieșirile sociale prin cafenele și alte locuri de unde își culegea idei şi subiecte.

Ca mulți alții și ea a trecut prin diverse faze ale izolării, iar una dintre acestea a fost radiografia vieții personale și artistice trăită până acum. Și-a revenit repede din etapa asta, care poate fi bulversantă. Scriind. Așa a s-a născut un nou volum de poezii, scrise cu mai multă maturitate, spune ea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related