Festivalul Golden Drum 2020 este anulat. Ne reîntâlnim în octombrie 2021 în Riviera Slovenă

Festivalul Golden Drum 2020 este anulat. Ne reîntâlnim în octombrie 2021 în Riviera Slovenă

Ca răspuns la situația globală fără precedent, Festivalul Golden Drum anulează ediția din acest an. Următoarea ediție a festivalului va avea loc în octombrie 2021.

Decizia dificilă a fost luată având în vedere lipsa de asigurare din partea Guvernului sloven cu privire la aprobarea evenimentelor cu mulți participanți până în luna octombrie, și, mai important, luând în considerare siguranța și liniștea prietenilor, partenerilor și clienților noștri. Astfel, considerăm că amânarea festivalului până în 2021 este în interesul tuturor părților implicate.

Având în vedere pandemia și impactul acesteia cu potențial destabilizator, chiar schimbător de paradigmă pentru economiile din întreaga lume, am luat această decizie cu greu și așteptăm cu nerăbdare să ne revedem anul viitor.

Golden Drum este recunoscut drept cel mai prietenos festival din lume. În acest moment, la nivel global, atenția, prioritățile societății și ale mediului de business se concentrează pe protejarea companiilor, angajaților și a clienților. Credem că este corect ca în această perioadă să ne luăm puțin timp liber de la festivaluri. Între timp, mai sunt multe de învățat și inovat pentru a putea merge mai departe.

Mojca Briščik, Președintele Festivalului:

Festivalul a depășit multe provocări mari și mici de-a lungul anilor, dar niciuna nu se compară cu cea cu care ne confruntăm astăzi. Am fost luați prin surprindere de pandemie și impactul acesteia asupra vieții. Însă aceste schimbări oferă o șansă valoroasă de a redefini industria noastră. Ar putea fi timpul să ne schimbăm perspectivele și să redescoperim valorile de bază pe care le-am pierdut cumva de-a lungul drumului. Așa cum toate schimbările fundamentale o arată, totul este despre oameni. Fără aceștia nu există campanii, nici premii. Și bineînțeles, oamenii din industrie sunt cei care au cel mai mare respect din partea noastră.”

 

De-a lungul istoriei sale, festivalul a reunit peste 32.000 de profesioniști din peste 40 de țări din întreaga lume și peste 44.000 de înscrieri au concurat în competiție. În tradiția sa îndelungată, festivalul nu a sărit niciodată un an, iar acest fapt a făcut ca decizia de a anula ediția de anul acesta să fie și mai grea.

 

Polona Simšič, CEO Festival:

Am sperat cu tărie că vom putea organiza festivalul, în cea mai bună variant a sa, în luna octombrie a acestui an, dar devine clar că acest lucru nu va fi posibil. Golden Drum este un festival al comunității, un loc în care se nasc noi colaborări de business, dar și prietenii. Entuziasmul și atmosfera festivalului nu poate fi comparată cu o experiență virtuală. Am luat în considerare inițial și ideea de a-l muta în online, dar după îndelungi dezbateri cu ambasadorii noștri, membrii Hall of Fame, oameni de marketing, rețele de agenții, dar și independente, decizia de anulare a venit natural. Însă asta nu înseamnă că toată munca creativilor din ultimul sezon va trece neobservată! Din moment ce nu vom putea să îi sărbătorim pe cei mai buni în acest an, ne-am decis să avem o perioadă de eligibilitate de doi ani pentru toate înregistrările la următoarea ediție a festivalului. Suntem nerăbdători să vă revedem personal și să Re:Start the Future at the Slovenian Riviera.”

 

Golden Drum așteaptă cu nerăbdare ediția din 2021, atunci când festivalul își va muta atenția asupra tinerilor profesioniști, introducând în același timp noi formate și modificări competiției.

Echipa de organizare le mulțumește tuturor celor implicați pentru sprijinul și înțelegerea în această privință. Așa cum obișnuim să spunem în Slovenia: "Ostanite zdravi in kmalu na snidenje!" / „Aveți grijă de voi și să ne revedem curând!”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related