[Povesti de fotografi] Cosmin Stan: Fotografia a venit în viața mea ca o extensie a iubirii pentru natură și pentru frumos

[Povesti de fotografi] Cosmin Stan: Fotografia a venit în viața mea ca o extensie a iubirii pentru natură și pentru frumos

Poate că nu e ușor de înțeles faptul că lui Cosmin Stan îi plac compozițiile mai complexe, dar în același timp simple. Dar dacă amintim de Brâncuși, care a spus că simplitatea în artă este o complexitate rezolvată, întelegem mai ușor. Cosmin e adeptul fotografiei de peisaj, iar muzele îi sunt pădurile, cascadele, văile și munții.

El punctează faptul că în acest gen de fotografie e ușor să cazi pradă conformismului, mai ales dacă alegi locuri deja consacrate pentru frumusețea peisajelor sau dacă editezi în stilul în care apar cele mai multe fotografii pe Instagram. Poate că acest tip de gândire l-a ajutat să câștige locul 1 la categoria peisaj, în 2019, la Cewe Photo Award 2019. Fotografia se numește “Tărâmuri mistice” și o precede în topul preferințelor personale pe cea intitulată “Natura desenează”, câștigatoare și ea în cadrul The Snow and Ice Award.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Campanii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related