Cât de convingător poate fi un câine?

Cât de convingător poate fi un câine?

Nimic nu-ți dă un sentiment mai mare de invidie decât un câine care stă cu capul afară din mașina ce se deplasează pe drumurile deloc aglomerate, iar în jur e vară. Așa, da, cel cu limba mereu scoasă care-și arată supremația din mers. Am încercat doar cu toții să repetăm gestul, nu?! Să nu răspundeți, că știm noi oricum adevărul. 

Și pentru că toată lumea a văzut un Tukker pe timpurile călătoare, la propriu și la figurat, AA prezintă un spot nou nouț cu câinele ce tânjește și el după geamul deschis al automobilului. Și a trecut orice urmă de invidie. L-am înțeles atât de bine, încât mai că am porni și noi ventilatorul. Să fluture podoaba în lung și în lat. 

Creat de adam & eveDDB și Goodstuff, spotul parcă ne îndeamnă să urcăm în mașini și să pornim în căutare de autostrăzi. Am deschide dicționarul de semiotică, să înțelegem ce a vrut să spună creatorii prin utilizarea culorii galbene, dar ne imaginăm că-i de la soare și nu complicăm noi într-atât acest expo și așa frumos.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded