Mothers as Leaders. #Îndrăznește să visezi

Mothers as Leaders. #Îndrăznește să visezi

Pandemia actuală a întărit și mai tare ideea că mamele sunt baza. Iar când vine vorba de abilitățile de lider ale mamelor, nimeni nu poate poziționa, dezvolta și localiza conceptul mai bine decât Steliana van de Rijt-Economu. Având o experiență de peste douăzeci de ani în leadership consulting și activând în multinaționale precum Shell, Vodafone, Nike sau Kraft, Steliana este  o româncă din diaspora din Olanda, autoarea cărții "Mothers as Leaders" recunoscută internațional prin premiul 2019 Women Int'l Network award.  La invitația a doua mame din business-ul românesc, Irina Pălărie și Luiza Banyai, Steliana aduce mesajul cărții și în România printr-un atelier online inedit ce va avea loc pe 1 august, sâmbătă între orele 10.30 și 12.00, pe baza înregistrării participanții beneficiind de un discount de 40% din prețul cărții.

Scopul evenimentului este de a scoate în evidență rolul de lideri al părinților, în special al mamelor, nu numai în cadrul familiei, ci și în societate. Pandemia ne-a arătat clar cum în situații de criză, mamele trebuie să devină super eroii care își fac job-ul de acasă, dar în același timp supraveghează educației copiilor.

Webinarul este dedicat tuturor mamelor si femeilor care doresc să învețe cum să progreseze în carieră folosind inteligența emoțională, intuiția și perspectiva pe care o capătă atunci când devin părinte .

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related