CINEPUB, partener media al festivalului ONE WORLD România

CINEPUB, partener media al festivalului ONE WORLD România

Anul acesta, ediția cu numărul 13 a Festivalului de Film Documentar ONE WORLD se va desfășura între 21 și 30 august, în locații outdoor, dar și în medii online, astfel încât publicul să aibă parte de o experiență cinematografică inedită, respectând regulile de siguranță cu care deja s-a obișnuit. Având ca tematică principală drepturile omului, ONE WORLD România este cel mai mare festival de gen organizat în București. Echipa festivalului a pregătit o serie de activități și evenimente, care ar trebui să conducă ochiul privitorului spre iubire și apreciere, două dintre cele mai frumoase sentimente umane.

   

”Timpurile s-au schimbat, trăim într-o perioadă a lipsei de precedent și a nesiguranței, care nu alterează, însă, nevoia umană de a respira artă, în pofida măștilor obligatorii. Cei care insistă pentru normalitate sunt și ei adevărați eroi, iar tinerii din echipa OWR condusă de Andrei Rus - un cinefil, filmolog, generos profesor de cinema și director de festival excepțional -  fac parte din această categorie”, a declarat Lucian Georgescu (Managing Partner și director de creație GAV).

Echipa GAV / CINEPUB - Lucian Georgescu – director de creație, Cristian Godeanu și Teofan Gavriliu – art directori, Anca Pătru – copywriter, Marius Donici – online specialist & broadcasting, Ana Maria Vieru – account director și Anca Florescu – project manager CINEPUB.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related