Puiu Oncescu se alatura echipei GAV, in calitatea de Associated Creative Director

Incepand cu luna iunie a acestui an, Puiu Oncescu s-a alaturat echipei de creatie a agentiei de publicitate GAV, pe pozitia de Associated Creative Director. Cu o experienta de aproape doua decenii ani in domeniu, Puiu completeaza echipa de management creativ, alcatuita din Lucian Georgescu si Marius Rosu.

Responsabilitatile in cadrul departamentului de creatie vor fi legate in primul rand de gestionarea noilor conturi castigate recent de GAV, dar si de implicare in realizarea proiectelor viitoare.

"Mi-e bine la GAV! Ma bucur din plin de libertatea creativa dupa care tanjeam, iar implicarea mea in dimensiunea manageriala imi reascute simtul strategic si spiritul de organizator. Publicitatea nu este numai lapte si miere, idei doar de dragul ideii sau imaginatie in proportie de 100%, si nimic altceva. Creatia fara un management istet inseamna fix nimic pentru o agentie. Nu am spus-o eu primul, si mai mult ca sigur nu voi fi nici ultimul. Ma bucur ca la GAV le pot imbina cu succes. E o placere sa lucrez cu o echipa indrazneata si pusa pe treaba, formata si dezvoltata de Lucian si Marius." - Puiu Oncescu, Associated Creative Director GAV.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related