GAV și CINEPUB semnează campania de promovare a Festivalului de Jazz de la Sibiu

GAV și CINEPUB semnează campania de promovare a Festivalului de Jazz de la Sibiu

Ediția specială a Festivalului de Jazz de la Sibiu se desfășoară între 21 și 23 august 2020, oferind publicului român și internațional o experiență unică. Pe parcursul celor trei zile de festival, nu doar Piața Mare din Sibiu va vibra în ritmurile antrenante de Jazz, ci și publicul de acasă, evenimentele fiind transmise live cu ajutorul a peste 40 de platforme online. Cel mai vechi festival de gen din țară și unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din lume își propune să respecte bariera distanțării sociale, dar să o depășească pe cea a distanțării emoționale, aducând la unison public din toate colțurile lumii. GAV a semnat conceptul de promovare, iar CINEPUB.RO, un proiect cultural marca GAV, este partener media online.

 

”Echipa GAV este onorată să reia o veche colaborare cu Festivalul de Jazz de la Sibiu. Suntem cea mai veche echipă de marketing cultural din țară, am semnat campaniile de promovare ale unora dintre cele mai importante proiecte culturale românești și e firesc să fim parteneri cu cel mai ”bătrîn” festival din România”, a declarat Lucian Georgescu (Managing Partner și director de creație GAV).

Echipa GAV / CINEPUB: Lucian Georgescu - director de creație, Cristian Godeanu și Teofan Gavriliu – art directori, Anca Pătru – copywriter, Marius Donici – online developer, Ana Maria Vieru – account director, Anca Florescu – project manager CINEPUB.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related