StepFWD face un parteneriat cu Orange România pentru a oferi noi oportunități startup-urilor din program

StepFWD face un parteneriat cu Orange România pentru a oferi noi oportunități startup-urilor din program

StepFWD anunță un nou parteneriat cu Orange România, prin care va oferi noi oportunități startup-urilor înscrise în programul de pre-accelerare. StepFWD  își propune să ajute startup-urile tech cu echipe diverse să își lanseze produsul pe piață și să își dezvolte afacerea. Aplicațiile în program sunt deschise online, până pe 30 august 2020.

O echipă din cadrul StepFWD va fi susținută de Orange și va beneficia de mentorat dedicat, din partea profesioniștilor Orange Fab, pe toată perioada acceleratorului. Această echipă poate avea un prototip dezvoltat pe una dintre verticalele susținute de Orange Fab, precum: 5G și infrastructuri de comunicații avansate, IoT și obiecte conectate, smart city și mobilitate, fintech, smart retail, media și divertisment, sănătate și mod de viață, oameni și viitorul locurilor de muncă, educație digitală. În acest mod, Orange România își dezvoltă strategia Orange Fab, program de accelerare de 1 an, conceput pentru a susține antreprenorii în dezvoltarea de produse inovatoare și distribuirea acestora pe plan local și internațional.

În cadrul StepFWD, fondatorii startup-urilor vor participa la workshop-uri și sesiuni de mentorat și vor avea acces la o rețea de mentori formată din antreprenori, investitori și profesioniști din ecosistemul local. Participând la program, fondatorii vor învăța cum să-și valideze și testeze presupunerile și să identifice pașii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a-și lansa produsul pe piață.

StepFWD se adresează startup-urilor de tehnologie la început de drum care vor să își dezvolte afacerea și au creat deja un prototip / o primă versiune a produsului. Selecția celor 10 startup-uri finaliste va fi efectuată de un juriu compus din echipa StepFWD și mentori, luând în considerare potențialul ideii la nivel global, tehnologia care stă la baza produsului, precum și diversitatea echipei de fondatori și istoricul de colaborare al acestora.

 

”Ne bucurăm să anunțăm că Orange România se alătură misiunii noastre și vrem să le mulțumim pentru susținerea acordată. Suntem convinși că împreună cu partenerii noștri vom putea contribui la dezvoltarea ecosistemului tech local și a următoarei generații de antreprenori.”, a declarat Alexandra Anghel, directorul programului.

 

Programul StepFWD este organizat de TechHub Bucharest, în parteneriat cu Google for Startups și Orange România. Echipele interesate să participe pot aplica online pe site-ul programului  până pe 30 august 2020.

TechHub Bucharest este o comunitate dedicată exclusiv startup-urilor și antreprenorilor în tehnologie. Cu un spațiu de coworking situat în centrul Capitalei, la kilometrul zero, comunitatea reunește peste 200 de membri activi și mii de profesioniști și antreprenori în tech. Profesioniștii din rețeaua TechHub Bucharest organizează și găzduiesc anual peste 300 de evenimente dedicate antreprenorilor.

Google for Startups ajută startup-urile din toată lumea să se dezvolte, oferindu-le cele mai bune instrumente Google, conexiuni și exemple de bune practici pentru a le ajuta să construiască produse mai bune. 

Orange România este liderul pieței locale de comunicații mobile și parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 266 milioane de clienţi pe cinci continente.

Orange Fab România este un program de accelerare de 1 an, lansat în 2017, conceput pentru a susține antreprenorii în dezvoltarea de produse inovatoare și distribuirea acestora pe plan local și internațional.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related