Se declară vinovat un câine

Se declară vinovat un câine

Sunt atâtea alte probleme pe care le are specia umană în aceste zile, cine mai are timp să se gândească la patrupezii abandonați? Fundația 30 Millions d’Amis! Împreună cu agenția Altmann + Pacreau au făcut o reclamă ce emoționează chiar și pe cei ce nu prea-și mai permit emoții.

Au chemat la tribunal un câine. Acuzat că a fost un tovarăș fidel, alături la bine și la greu, că a protejat casa, că s-a jucat ore întregi cu copiii și că și-a dat afecțiunea fără a cere ceva în schimb. Și, în cele din urmă, acuzat că a așteptat nopți și zile ca proprietarul său să se întoarcă în pădure, unde de cele mai dese ori obișnuiesc oamenii să-și părăsească patrupezii. A fost condamnat. Pe nedrept. Nimic nu stârnește furia mai tare decât nedreptatea, nu-i așa?

Chiar dacă pedeapsa cu moartea nu mai e demult în zona legii, eutanasierea continuă să fie o practică aplicată câinilor care au rămas fără stăpâni. Gata, nu vă mai povestim nimic, căci reclama asta a spus tot.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related