Biblioteca daruita pacientilor de la Spitalul de psihiatrie "Eftimie Diamandescu" Balaceanca, de Ziua mondiala a sanatatii mintale

Biblioteca daruita pacientilor de la Spitalul de psihiatrie "Eftimie Diamandescu" Balaceanca, de Ziua mondiala a sanatatii mintale

De Ziua mondiala a sanatatii mintale campania „Daruieste o lume de basm” a ajuns la Spitalul de psihiatrie "Eftimie Diamandescu". Aici au fost aduse carti noi donate de partenerii campaniei: 4 Colours, Editura NICULESCU, Humanitas, Editura NEMIRA, Editura Litera, Editura RAO. Cu ele a fost facuta o biblioteca sociala in holul spitalului, cu speranta ca aceste carti vor aduce putina bucurie pacientilor de aici.

Am venit cu inima deschisa sa facem o biblioteca sociala si in acest spital, cu dorinta de a invata sa fim mai toleranti cu totii fata de pacientii cu efectiuni psihiatrice, care au nevoie de intelegere si acceptare poate mai mult ca oricine.” declara Raluca Chisu, fondatoarea Asociatiei Kineto Bebe. 

Campania Daruieste o lume de basm este o initiativa lansata în decembrie 2018 de  Asociatia Kineto Bebe si Asociatia EMOVERE, cu sustinerea Itsy Bitsy FM, 4 Colours si Opera Comica pentru Copii. Aceasta campanie sociala care creeaza biblioteci acolo unde este nevoie, se bazeaza exclusiv pe donatiile copiilor, parintilor si companiilor private, în fiecare luna avand alaturi din ce în ce mai multi oameni. Cu ajutorul donatiilor au fost construite biblioteci la: scoala de la stefanestii de Jos, la sectia de pediatrie a Spitalului din Curtea de Arges, la Colegiului Gimnazial Basarab I si la singurul Club de Lectura din acest oras, la centrul Focus din Constanta, la Centrul Generatii coordonat de Fundatia Regala Margareta a Romaniei, la Hero After School Clinceni, la Casa Buna din Ferentari, la Boghesti Vrancea, la Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului din Bucuresti si acum la Spitalul de psihiatrie "Eftimie Diamandescu.

Pentru a sustine construirea unor biblioteci sociale in Campania Daruieste o lume de basm copiii si adultii generosi pot alege cartile în stare buna, care nu le mai sunt de folos si sa le aduca la una dintre adresele de mai jos:

1. Centrul KinetoBebe Mosilor
Calea Mosilor nr. 158, Sector 2

2. Centrul KinetoBebe Nord
Intrarea Catedrei nr.2, Sector 1

3. Centrul KinetoBebe Sud
Soseaua Oltenitei nr. 87-99, Sector 4

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related