Zentiva România dă tonul cu OROcalmin, un produs pentru tratamentul durerii în gât

Zentiva România dă tonul cu OROcalmin, un produs pentru tratamentul durerii în gât

Medic One și Mullen semnează campania de lansare a OROcalmin, produsul din portofoliul companiei Zentiva România pentru tratamentul durerilor în gât. OROcalmin este un anti-inflamator, analgezic și anestezic local care contribuie la calmarea durerilor și ameliorează simptomele și semnele de inflamație ale gâtului. Produsul este disponibil în două variante de pastile: cu aromă de lămâie și portocale plus miere.

Premisa de la care a pornit campania a fost că dovada funcționării unui medicament este importantă pentru a demonstra publicului eficacitatea acestuia, mai ales în situații în care gâtul este puternic solicitat. Situația aleasă a fost un beatboxing efervescent, activitate care supune corzile vocale la o presiune extremă, un stil muzical care necesită o voce mereu în formă. Rezultatul este Gâtul tău ține ritmul cu tine, o abordare inovatoare în materie de comunicare pentru piața de medicamente,  un concept care se adresează, cu precădere, tinerilor. Conceptul este ilustrat și declinat atât în spotul TV dedicat cât și în alte materiale de comunicare.

 

 „OROcalmin este cel mai nou produs Zentiva din portofoliul de OTC-uri (medicamente fără prescripție medicală) și vine să completeze gama de produse de răceală și gripă. Suntem prezenți într-o categorie foarte aglomerată, cu branduri consacrate, dar cu potențial de creștere. Zentiva și-a propus să creeze un brand complet nou, tânăr, dinamic și să îl comunicăm printr-o abordare care să evidențieze produsul. Astfel, am ales să ne adresăm, în principal, publicului tânăr, care este dornic să încerce produse noi și să le prezentăm produsul într-un mod surprinzător, cu care ei pot relaționa cu ușurință.”,  a spus Cătălina Huszar (Head of CHC Marketing Zentiva Grup România).

 

 „Piața de medicamente este unul dintre cele mai reglementate sectoare de activitate din țară, iar comunicarea acestor produse este, de regulă, dezvoltată pe premise profund pragmatice și încadrată în tiparele clasice, cu care publicul este obișnuit de multă vreme. Am văzut însă în OROcalmin un potențial deosebit, care ne permite să ne desprindem de convențional și să apăsăm pedala de creativitate cu un narativ original, în pas cu tendințele actuale de lifestyle”, a spus Oana Cociașu (Managing Partner Medic One). 

 

Suntem încântați că am reușit să aducem “new characters” în galeria destul de restrânsă a personajelor de spoturi medicale din România. Beatboxerii noștri au devenit un proiect la care s-a lucrat cu drag, craft și mare plăcere – așa cum se întâmplă mereu când clientul este un partener real al echipei de creație”, au mai adăugat Silviu Antohe (Group Creative Director) și Mihai Costache (Group Creative Director din partea echipei Mullen).

 

Mixul de comunicare include spoturi TVC, comunicare online, promovare în farmacii și website dedicat, dezvoltat de agenția Profero.

Echipa:

Zentiva România: Cătălina Huszar (Marketing Manager CHC), Ariana Grecu (Product Manager CHC).
Medic One: Oana Cociașu (Managing Partner), Corina Șofariu (Account Director), Ioana Vulcan (Strategy & Research Specialist).
Mullen: Silviu Antohe (Group Creative Director), Mihai Costache (Group Creative Director), Delia Mija (Senior Art Director), Ana Maria Ciobotaru (Senior Copywriter), Radu Adrian (AV Director).
Profero: Adelina Dobrin (Digital Account Manager), Larisa Tagarta (Project Manager).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related